Hirdetés

Végérvényesen elkaszálták a KIN-eket



|

Akár többrészes szappanoperának is elmenne a Verizon és a Microsoft kínlódása.

Hirdetés

A Microsoft még áprilisban jelentette be a fiataloknak szánt KIN ONE és KIN TWO mobiljait, amelyek exkluzívan a Verizon Wireless-nél váltak elérhetővé májusban. A nagy médiafelhajtás ellenére a rajt borzasztó volt, a szolgáltató állítólag két hónap alatt összesen 503-at adott el belőlük.

 

Microsoft Kin ONE és Kin TWO
Microsoft Kin ONE és Kin TWO

 


Ezek után bejelentették, hogy kizárólag a már készleten lévő darabokat fogják értékesíteni, egy időre el is tűnt a kínálatukból a két telefon. A következő komoly meglepetés november közepén ért mindenkit, hiszen a cég újra elkezdte árulni az eszközöket.


Azóta még egy hónap sem telt el, de máris itt a vélhetően végleges fordulat: kiderült, hogy január végével leállítják a KIN Studio szerveroldali komponenseit, amelyek az eszközök közösségi funkcióért felelősek. Ezzel a mobilok elveszítik az őket különlegessé tevő szolgáltatásaikat, lényegében átlagos 3G-s telefonokká változnak - ez pedig igen messze áll az eredeti koncepciótól.


Minderre való tekintettel a Verizon március végéig hajlandó ingyenesen másik készülékekre cserélni az eladott KIN-eket, bár azt még nem tudni, hogy pontosan milyen mobilokat kívánnak felajánlani helyettük a pórul járt vásárlóknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.