Hirdetés

Véget ér a Symbian és MeeGo támogatása



|

Január elsejétől már az alkalmazások sem lesznek frissíthetőek az Ovi Store-ban.

Hirdetés

Rossz hírrel szolgálhatunk a finn mobilgyártó nem Windows Phone rendszert futtató okostelefonjait használók számára, ugyanis a vállalat 2014. január 1-gyel hivatalosan is megszünteti a MeeGo és Symbian terméktámogatását, azaz onnantól kezdve garantáltan nem érkeznek többé frissítések a kérdéses platformokkal szerelt telefonokhoz.

Hirdetés


Az egyáltalán nem meglepő helyzet kellemetlen aspektusa, hogy a mobilokról elérhető programboltok ugyan használhatóak maradnak, azonban a kérdéses időpont után a fejlesztők nem tehetnek bennük elérhetővé új programokat, nem frissíthetik a meglévőket. Fizetős alkalmazásokat ettől függetlenül továbbra is lehet majd vásárolni belőlük, azonban a frissítési lehetőség megszűnésével a zsebükbe nyúltak is legfeljebb egyéni csatornán keresztül kaphatják meg a patcheket.


A boltok bezárásnak ideje nem tisztázott, azonban a készülékekre utána is installálhatóak lesznek külsős szoftverek, csak megbízható forrásból kell beszerezni a telepítőkészletüket.


(Az információ forrása: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.