Hirdetés

Véget ért a zárt béta, tölthető a Steam telefonra is



|

Ezentúl az Android és iOS készülékkel rendelkező felhasználók is beruházhatnak a PC-sek első számú akciószállító szolgáltatására.

Hirdetés

A Valve tovább gondolta virtuális játékboltját és kiterjesztette azt letölthető app formájában is, így kedvenc Android, valamint iOS készülékünkkel egyszerűen figyelemmel követhetjük az akciókat, megoszthatjuk élményeinket barátainkkal, láthatjuk, hogy ők mivel játszanak, ráadásul ellenőrizhetjük a már megszerzett achievement-eket is.

A szoftverek eleddig zártkörű béta fázisban voltak egészen a mai napig. A friss közlemény értelmében véget ért a béta és a Steam Mobile app elérhető már az iTunes-on és az Android Marketplace-en is. Ha kedvet kaptunk hozzá, vagy csak szimplán kipróbálnánk kedvenc szolgáltatásunkat mobilunkon keresztül is, nem kell mást tennünk, mint ingyen beszerezni a szoftvert a fenti linkeken keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.