Hirdetés

Véget ért az okostelefon VB



|

A Sony-k végső csatájában a kedvező ár taktikája bizonyult nyerőnek.

Hirdetés

A labdarúgó-világbajnoksággal párhozamosan zajló okostelefon VB is a végéhez érkezett tegnap az eredmény pedig meglepő fordulatot hozott.

Hirdetés

A leginkább népszerűségi versenyként leírható játék győztese ugyanis nem más, mint a Sony Xperia SP, aki a házi döntőben fölényesen legyőzte a japán gyártó jelenlegi csúcskészülékét a Z2-t. A bronzmérkőzésen még egy Xperia-mobil lehetőséget kapott a bizonyításra, ám a Z1 most alul maradt a Samsung Galaxy S5-tel vívott párharcban.

 

Az utolső két "mérkőzésen" született eredmények:

Sony Xperia SP (69%) – Sony Xperia Z2 (31%)
Samsung Galaxy S5 (60%) – Sony Xperia Z1 (40%)

 

Az Okostelefon-világbajnokság végeredménye:

1 – Sony Xperia SP
2 – Sony Xperia Z2
3 – Samsung Galaxy S5

 

A szavazás lezárása után természetesen sorsoltunk és a 10 darab éves ESET Mobile Security licence mellett fődíjunk, a Benq W1070 projektor is gazdára talált. A nyertesek névsora itt tekinthető meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.