Hirdetés

Végigsöpört Európán a Galaxy S II



|

A készülék könnyedén megdöntheti az elődje 10 milliós eladási rekordját.

Hirdetés

Rendkívül elégedettek lehetnek a Samsung mobilos divíziójának vezetői, hiszen a februári Mobile World Congress-en bejelentett Galaxy S II iránt enyhén szólva is hatalmas az érdeklődés. A cég szerint a készülék piacra kerülése után 55 nappal már 3 millió darabot sikerült értékesíteni belőle, az elődjéből összesen 10 milliót adott el a vállalat.

 

 


A telefon jelenleg Ázsiában, Ausztráliában, és persze Európában szerezhető be hivatalos csatornán keresztül, állítólag a Vén Kontinensen a legjobbak az eladások. Az Egyesült Államokban még bevezetés alatt áll a kétmagos processzorral szerelt készülék, ám a pontos megjelenési ideje egyelőre ismeretlen.


Érdekességként megemlítenénk, hogy a Galaxy S II elsőként Dél-Koreában vált elérhetővé még április végén, a kétnapos előrendelési időszak alatt országos rekordot döntve 200 ezer egységet értékesített a gyártó. A korábbi csúcstartó nem meglepő módon az Apple iPhone 4 volt, 110 ezer megjelenés előtt eladott egységgel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.