Hirdetés

Végleg Androidra válthat a Blackberry?



|

Egy új korszak kezdete lehet a fizikai billentyűzetes Priv.

Hirdetés

Az elkövetkező hetekben világszerte piacra kerül a szétcsúsztathatós kialakítású, QWERTY-s klaviatúrával ellátott Blackberry Priv. A készülék talán legnagyobb érdekessége, hogy rendszeres biztonsági frissítéseket kapó Android operációs rendszer fut rajta, a kanadai gyártó korábban kizárólag a saját Blackberry OS szoftverét használta.

Hirdetés


A Fox Business tévécsatorna nemrég vendégül látta a Blackberry ügyvezető igazgatóját, aki egyértelműen arra utalt, hogy a Priv után komplett androidos készülékportfóliót kíván kialakítani a vállalat. A gyártó utóbbi években nehezen mérhetővé vált mobileladásait figyelembe véve üzleti szempontból mára nyugodt szívvel bukottnak titulálható a Blackberry OS, így teljesen ésszerű volna a Google Android testre szabott változatára történő átállás.


(Forrás: Crackberry)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.