Hirdetés

Végleg befejezné a pereskedést az Apple és a Samsung



|

Úgy tűnik megunták, hogy a világ minden táján egymás ötleteiért pereskednek.

Hirdetés

A Korea Times legutóbbi jelentése szerint a koreai versenyhatóság (KFTC) egy hivatalnoka megerősítette, hogy az Apple és a Samsung olyan megbeszéléseket folytatnak, amelyek a két éve tartó jogi csatározásaik megszüntetésére irányulnak. A cél, hogy az állandó szabadalmi pereskedés helyett jogdíjat fizessenek egymásnak, ezzel véget vetve a bírósági ügyeknek és a hatalmas kártérítéseknek. 

Hirdetés

A hírek alapján a megbeszélések munkafolyamatban vannak, és mindkét fél igyekszik lentebb vinni az általa fizetendő jogdíjak összegét. A megállapodás összehozása érdekében állítólag az ügybe még amerikai és európai szerveket is bevontak. 

A Samsung állítólag hajlandó egy keresztlicencelési megállapodást kötni a cupertinói vállalattal, amelynek értelmében mindkét fél használhat bármilyen szellemi terméket egy megadott árért cserébe. Az Apple eközben azt mondják, 30 dollárt akar minden egyes Samsung telefon után, ami kapcsolatba hozható a szabadalmaival. 

 

Fotó: TechnoBuffalo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.