Hirdetés

Végre frissül a Motorola MILESTONE



|

Hosszas várakozás után hivatalosan is megjelent a mobil 2.2-es (Froyo) frissítése.

Hirdetés

Több mint egy éve jelent meg az amerikaiak nagysikerű készülékéről szóló tesztünk, sőt, azóta már a második kiadásról is írtunk. A MILESTONE annak idején a szó szoros értelmében megmentette a Motorolát, hiszen az első hónapokban majdnem annyit adtak el belőle az USA-ban, mint az éppen aktuális iPhone 3GS-ből - de a világ egyéb piacain is szép eladásokat generált.

 

 

A 2.2-es frissítésről már tavaly júliusban elindultak a pletykák és híresztelések, olyannyira, hogy még hivatalos forrásból is elhangzott egy augusztus 3-i időpont. Mindezek után csak nehezen akart elkészülni a csomag, és egészen mostanáig várni kellett rá. Nagy kérdés persze, hogy létezik-e még olyan MILESTONE tulajdonos, aki nem váltott azóta az utódmodellre, vagy nem oldotta-e meg egyéb eszközökkel (moddolt ROM telepítése) a frissítést. Aki ragaszkodik a hivatalos eljárásokhoz, annak most itt a lehetőség: a vezeték nélküli hálózaton keresztüli (OTA) frissítés egyelőre nem megy, de a Motorola oldaláról már letölthetők a szükséges fájlok.

 

A Motorola listában teszi közzé a Froyo újdonságait: többek között Flash 10.1 támogatás, gyorsabb, hatékonyabb böngészés és JavaScript kezelés, mobil hotspot létesítés, jobb Wi-Fi hatékonyság, stb.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.