Hirdetés

Végre frissül a Sony Xperia C4



|

Több mint egy éve jelent meg az Xperia C4, és most végre megérkezett rá az Android Marshmallow.

Hirdetés

A Nexus készülékek tulajdonosai egy ideje már az Android Nougat verzióját használják, a többi gyártó azonban nem siette el a Marshmallow közzétételét. 

Hirdetés

A Sony Xperia C4 például több mint egy éve jelent meg a piacon, de most végre megérkezett rá hivatalosan is az Android Marshmallow frissítése. 

Jelen pillanatban a frissítés az E5303, az E5306, az E5333 és az E5343 Xperia C4 és Xperia C4 Dual modellekre érhető el, az E5353 és az E5363 a jövőben kaphatja meg a csomagot. 

Az Xperia C4 számára ez lesz az utolsó komolyabb frissítés, ugyanis a készülék nem szerepel a Sony listáján az Android Nougat verziójával kapcsolatban. 

Az eszköz tulajdonosai ugyanakkor örülhetnek majd a Doze módnak, ami várhatóan még hosszabb üzemidőt tesz lehetővé a használat során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.