Hirdetés

Végre megérkezett az első Apple által jóváhagyott MagSafe autós töltő, nyilván nem lett olcsó



|

Kicsit nehéz ennyiért jó szívvel ajánlani, de ha az Apple azt mondja, ez az igazi, akkor biztosan úgy van.

Hirdetés

Csupán két éve mutatta be az Apple a MagSafe rögzítő- és töltőrendszerének ma ismert változatát, és már meg is érkezett az első ezzel működő autós töltő. Pontosabban nem az első, hiszen eddig is számtalan termék közül választhattunk (elvégre nem holmi rétegpiacról van szó), de eddig egyet sem hagyott jóvá az Apple. Pontosabban egy olyat sem, amely kihasználja a 15 wattos folyamatos töltést. Ennek vége:

A Belkin Boost Charge Pro Wireless Car Charger With MagSafe nevű terméke már előrendelhető az Apple webshopjában, és csupán 99 dollár 95 centbe kerül.

Azaz 40 ezer forintba - magyar áfával nyilván többe - kerül. Itt megtekinthető, miről van szó. Mint az adatlapból kiderül, tényleg az egyetlen újdonság a 15 wattos töltés; eddig 7,5, vagy legfeljebb 10 wattos utángyártott, "MagSafe-kompatibilis" termékeket találhattunk a piacon (igaz, természetesen nem az Apple honlapján) ezen összeg töredékéért is; a kérdés, megér-e bárkinek a plusz kakaó és az Apple-pecsét ennyit.

A Belkin terméke nem eltávolítható USB-C kábelt és ezzel kompatibilis szivargyújtós adaptert is tartalmaz. A klíma rácsaira csíptethető eszközön függőlegesen és portré módban is rögzíthető a telefon.

Hirdetés

Arról nincs hír, Magyarországon megvásárolható lesz-e, az Apple hazai webshopjába egyelőre nem került fel, így ára sincs.

Itthon egyelőre a Qi-szabvánnyal működő Scosche MagicGrip Freeflow töltővel kell beérnie annak, aki ragaszkodik a hivatalos bolthoz; ez csak 7,5 wattos töltést tesz lehetővé, de így is majdnem 40 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.