Hirdetés

Vérbeli rocker mobilt dob piacra a Marshall



|

Két aranyozott Jack aljzat került az androidos készülékbe.

Hirdetés

A gyártók a megmondhatói, minden okostelefonnal megvan a maga célközönsége. Érdekes módon az ipari standard Marshall erősítők közelében őshonos rocker arcokra még senki gondolt, így az említett cég a tarthatatlan állapotot megelégelve összeállt egy meg nem nevezett gyártóval, hogy kitöltse az űrt. Nem is akárhogy, talán már az első próbálkozásra sikerülhet atombombát dobniuk a piacra.

Hirdetés


Kezdjük azzal, hogy a felettébb igényesen kinéző Marshall London tetején rögtön kettő darab, aranyozott Jack aljzat található. Ennek köszönhetően két fejhallgatót is csatlakoztathatunk a mobilhoz, mindkettő esetében külön szabályozható a hangerő. A tárgynál tartva a hangerőt nem a szokásos oldalsó nyomógombokkal lehet állítani, hanem egy arany színű tekerővel. Ez nem új találmány, de nagyon régen láttuk utoljára a megoldást.


Persze az aranyozott hangkimenetek, az aranyozott tekerő és globális szoftveres hangszínszabályzó nem jelentenek garanciát a hangminőségre, viszont a dedikált Wolfson WM8281 hangchip talán már sejteti, hogy a Marshall tényleg nem vette fél vállról a hangminőség kérdését. A telefon előlapján egy sztereó hangszórópár is található, a gyártó szerint nagyon szólnak.


A készülék zenére termett, azaz erősen specializált modellről van szó. Ennek fényében annyira talán nem meglepő, hogy a további alkatrészei már nem felső kategóriásak. Itt megtekinthetőek a specifikációi, de röviden a lényeg: 4,7 colos és 1280×720 pixeles érintőkijelző, négymagos processzorú Qualcomm Snapdragon 410 lapkakészlet, 2 GB memória, 16 GB bővíthető háttértár, LTE, 2500 mAh-es akku, Google Android 5.0.2 rendszer.


A Marshall London augusztus végén kerül piacra, méghozzá kártyafüggetlenül 4995 svéd koronáért, ami olyan 165 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.