Hirdetés

Verhetetlen ajánlat a Xiaomi Redmi Note 4



|

Full HD kijelző, tízmagos CPU, ujjlenyomat-olvasó, fáziskülönbséges AF, óriási akku.

Hirdetés

Minden eddiginél magasabbra tette a lécet a relatíve kevés pénzért sokat adó okostelefonjairól ismert Xiaomi, ugyanis a csütörtökön bejelentett Redmi Note 4-nél jobb ár-érték arányt kínáló készülékkel momentán valószínűleg lehetetlen előállni. A mobil első körben Kínában kerül majd piacra az elkövetkező napokban, a 2 GB memóriával és 16 GB beépített háttértárral szerelt változata olyan 135 dollárba, míg a 3 / 64 gigabájtos variánsa ~180 dollárba kerül.


Hirdetés


Az alumínium unibody kialakítású Xiaomi Redmi Note 4 fontosabb tulajdonságai közül az 5,5 hüvelykes és 1920×1080 pixeles érintőkijelző, a tízmagos (2+4+4) processzorú MediaTek Helio X20 lapkakészlet, a 4100 milliamperes akku, az ujjlenyomat-olvasó, az LTE Cat6 modem, továbbá a fáziskülönbséges autofókuszt használó, 13 megapixeles hátlapi kamera emelhető ki.



A MIUI 8 felületet használó androidos telefonba kettő darab kártyahely került: az egyik klasszikus SIM-foglalat, a másik pedig egy hibrid SIM / microSD bővítőhely, azaz a Redmi Note 4 nem képes szimultán két SIM-et és egy memóriakártyát fogadni.



Egyelőre nem világos, hogy mikor kezdődhet meg a Xiaomi Redmi Note 4 európai forgalmazása.


(Forrás: Android Police, Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.