Hirdetés

Vezeték nélkül tölthet a jövő évi iPhone



|

A 10. évfordulóra tervezett iPhone készülék egyik nagy újdonsága a vezeték nélküli töltés lehet.

Hirdetés

A Nikkei Asian Review forrásai szerint a Foxconn jelen pillanatban olyan vezeték nélküli töltéshez használható modulokat tesztel, amelyek az Apple jövő évi iPhone készülékeibe kerülnek. 

Hirdetés

A 2017-es lesz az Apple 10. évfordulós iPhone-ja, amely emiatt kihagyja az iPhone 7S nevet, és rögtön iPhone 8-ként mutatkozik be. 

Az Apple teljesen új dizájnt és funkciókat hoz majd. Egyes spekulációk szerint 4,7, 5 és 5,5 hüvelykes kiadások is lesznek, bár az 5 hüvelykes érkezése nem vallana az Apple-re. A hátlap teljes mértékben üvegből lesz, a keret pedig fémből. 

A Home gombot eltávolítják az előlapról, és a Touch ID ujjlenyomat-olvasóval együtt az előlapi üvegbe ágyazzák - talán a kijelzőbe. 

Az új funkciók között az egyik legizgalmasabb a vezeték nélküli töltés érkezése lehet. Elképzelhető, hogy ez a funkció csak az 5,5 hüvelykes kiadás kiváltsága lesz, ahogyan a hajlított OLED-kijelző is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.