Hirdetés

Videó: így füstöl a Galaxy Note 7



|

A tulajdonosa épp a Samsung weboldalát böngészte a kigyulladásakor.

Hirdetés

Ugyan hírünk írásakor még csak szerda este volt, azonban meglehetősen biztosak vagyunk benne, hogy a hét szenzációját a Samsung Galaxy Note 7 gyártásának és forgalmazásának végleges beszüntetése jelenti. Egyes hírek szerint a mérnökök jelenleg sem biztosak abban, hogy miért is tűzveszélyes az okostelefon, de az első sikertelen visszahívás után a vállalat inkább lemondott a termék biztonságossá tételéről. Nem csak anyagilag, de a megítélésének szempontjából is vállalhatatlan már a Note 7.


Hirdetés


Az Associated Press hírügynökség most bevitt még egy utolsó pofont a Samsung sajtósainak, a lenti biztonsági kamerás felvételen ugyanis egy éppen füstölő Galaxy Note 7 látható, tudtunkkal eddig egyetlen alkalommal sem sikerült videóra venni a készülék elhalálozását.



A mobil tulajdonosa a Honoluluban élő Dee DeCasa, állítása szerint a hibajelenség kezdetekor éppen a Samsung weboldalát böngészte, hogy vajon tartson-e a mobil kigyulladásától. Egyszer csak egy pukkanást hallott, majd ömleni kezdett a füst a készülékből. Felkapta a telefont, átment a nappaliba, majd a férje tanácsára behelyezte a telefont egy tálcába. Égési sérülést szerencsére nem szenvedett, ebben valószínűleg volt némi szerepe a telefonon lévő műanyag toknak.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.