Hirdetés

Videó: kipróbáltuk a Samsung Galaxy J5 mobilt



|

Megfizethető ára ellenére kellemes társnak bizonyult a készülék.

Hirdetés

Néhány hónapja hazánkban is piacra került a kártyafüggetlenül olyan bruttó 60 ezer forint könyékén induló Samsung Galaxy J5 okostelefon. Árából sejthetően egy középkategóriás modellről van szó, amely két téren emelkedik ki az árkategóriájában: egyrészt meglepően jó minőségű fotók készíthetőek a 13 megapixeles hátlapi kamerájával (autofókusz és vaku is van), másrészt pedig az 1,5 GB memóriát is meghálálják az Android 5.1 operációs rendszerén futó alkalmazások.

Hirdetés


Első pillantásra a Samsung készüléke kicsit többnek mutatja magát a valóságnál, ugyanis fémes hatást keltő oldalkerettel rendelkezik. Valójában az egész készülékház műanyag, az oldalán lévő fényes réteg szimpla festék; a mobil esztétikájának védelme érdekében különösen ajánlott védőtokban hordozni. Videónkban egy kicsivel jobban is szemügyre vehető, hogy milyen hatást kelt a Galaxy J5.


Samsung Galaxy J5 specifikációk:

- Kommunikáció: HSPA+, LTE, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.1, A-GPS,
- Érintőkijelző: 5 hüvelyk, 1280×720 pixel, S-AMOLED
- Négymagos és 1,2 GHz-es CPU, Adreno 306 GPU, Qualcomm Snapdragon 410 SoC
- Előlapi kamera: 5 MP
- Hátlapi kamera: 13 MP kamera, autofókus, LED-es vaku; videó: 1080p@30fps
- 1,5 GB RAM, 8/16 GB háttértár, microSD foglalat (max. 128 GB)
- Google Android 5.1
- Opcionálisan dupla micro-SIM
- Súly: 146 gramm
- Méret: 142 × 72 × 7,9 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.