Hirdetés

Videóbemutató: LG Optimus One



|

Egy gyakorlott és egy újonc Android felhasználó véleménye az LG P500-ról.

Hirdetés

Az LG Optimus család jelenleg három tagból áll, amelyek közül kettő a Google Android operációs rendszere köré épül, a harmadik pedig a Windows 7 Mobile-t futtatja. Az olcsóbbik androidos készülék, a belépő szintű Optimus GT540-vel nagyot szakított a gyártó, de a középkategória meghódítása a nagy testvér, az Optimus One P500 feladata lesz. Az LG készülékében ennek megfelelően már az Android 2.2-es (Froyo) változata található meg, s a központi egység is egy 600 megahertzes Qualcomm gyártmány, ami például a tavaly márciusban megjelent csúcskategóriás HTC Legendben is dolgozik. Ez persze nem jelent teljes mértékben akadozásoktól mentes működést, de ez már az Android rendszer hibája, nem a hardveré. Mindenesetre a jelenlegi és leendő P500-tulajdonosokat nem fenyegeti az a veszély, hogy például a YouTube-os és egyéb videók akadozni fognak, mint sok olcsó készülék esetében, tehát a P500 működése gördülékeny – nem hasonlítható ugyan a Cortex-alapú megoldásokhoz, de nem is ez a cél.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.