Hirdetés

Videochatelni is lehet az új iPhone-os Fringgel



|

A symbianos, és androidos készülékek tulajaival is lehet mostantól videotelefonálni.

Hirdetés

Steve Jobs az iPhone 4 bemutatásakor rendkívül büszkén adta hírül, hogy az új készülékkel lehetőség nyílik videotelefonálásra is. Sajnos nem univerzális megoldásról van szó: kizárólag az iPhone 4-esek közt működik, továbbá csak Wi-Fi-hálózaton keresztül mehet az adatfolyam.

 

 


Erre kínál megoldást a Fring ma bejelentett, és az AppStore-ból már elérhető új verziója, amely képes 3G-hálózaton keresztül is megvalósítani a videotelefonálást, ráadásul nem csak az almás mobilok közt működik, hanem megfelelő Symbian S60-as, és androidos készülékeket is lehet hívni.


A frissült kliens ezen felül képes még kihasználni az iOS 4 párhuzamos programfuttatási képességét, továbbá csiszoltak a névjegyzéken is. Szinte természetesnek mondható újítás, hogy ezentúl követni lehet az ismerősök facebookos, és twitteres frissítéseit is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.