Hirdetés

Videón a Galaxy S8



|

Rövid videón látható az új csúcsmodell, de a Geekbench-en is felbukkant a Galaxy S8 és a Galaxy S8+.

Hirdetés

Aki pislogni mer, az lemarad. Kiszivárgott egy új, mindössze 5 másodperces videó a Samsung Galaxy S8-ról. Nehéz lenne megmondani, hogy valódi-e a látott készülék, de az eddigi pletykák és képek alapján annak tűnik. 

Hirdetés

Az ujjlenyomat-olvasó hátulra költözött, a kamera mellé, ahogyan a szivárogtatók mondták. A home gomb nélkül az előlap csupa kijelző, de egyelőre ujjlenyomatot nem olvas (pedig sokáig úgy tűnt, a képernyőbe költözik a szenzor). 

Ezzel párhuzamosan a Geekbench adatbázisában is felbukkant a Galaxy S8 és a Galaxy S8+. 

Az SM-G950U modellen még Android 7.0 futott, Snapdragon 835 processzorral, 4 GB RAM-mal - mindez 1916-os és 6011-es pontszámokat eredményezett. 

Az SM-G955U értelemszerűen a nagyobb modell, ami elméletileg csak abban más, hogy 5,8 helyett 6,2 hüvelykes a kijelzője, valamint 3000 helyett 3500 mAh-s az akkuja. Ennél az eszköznél 1929 és 6084 volt a két eredmény.

A szivárgások várhatóan gombamód megszaporodnak a következő 1-2 hétben, elvégre március 29-én esedékes a hivatalos bemutató. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.