Hirdetés

Videón a Google Pixel



|

Renderelt, de 360 fokos videón látható a Google közelgő okostelefonja.

Hirdetés

A Google két új okostelefonját az HTC gyártja, és miután a Nexus márkanév nyugdíjba megy, a nevük Pixel és Pixel XL lesz. Most előkerült a kisebb modellről egy renderelt, de 360 fokos videó. 

Hirdetés

Ebből kiderül, hogy a készülék alján USB-C port és egy pár sztereó hangszóró található. A jackcsatlakozó nem tűnt el az eszközről. 

A Google Pixel 5-5,2 hüvelykes kijelzőt kaphat, 1920 x 1080-as felbontással. Belül a Snapdragon 821-es processzor, az Adreno 530-as GPU és 4 GB RAM dolgozhat, 32 GB tárhely mellett. 

A kamerák 12 és 8 megapixelesek lesznek, újabb szenzorokkal. Az ujjlenyomat-olvasó marad hátul, az akku 2770 mAh kapacitású lesz a hírek szerint. Természetesen már gyárilag Android Nougat lesz a Pixelen. 

A pletykák alapján a Google idei okostelefonjai október 4-én mutatkoznak be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.