Hirdetés

Videón a HTC Sense 3.5 kezelőfelület



|

Hatalmas újításokra nem kell számítani, de sokat csiszoltak a szoftveren.

Hirdetés

Szeptember elsején valószínűleg számos új okostelefonnal fog előrukkolni a tajvani gyártó, a jelenlegi pletykák szerint az androidos Holiday, továbbá a Windows Phone 7-es Omega és Eternity készülékek is mindenképp bemutatkoznak majd a két hete már beharangozott, londoni sajtóeseményen.

 

 


Ezek mellett nem kizárható, hogy a HTC mérnökei lerántják a leplet a rendkívül népszerű Sense kezelőfelületük új verziójáról is, a forrás szerint ráadásul a fentebb beágyazott videón is megtekinthető szoftver a még szintén nem hivatalos, hölgyeknek szánt Bliss-en lett demózva.


A felület legfőbb újdonságának az áttervezett nyitóképernyők számítanak, a szélükön új widgetek kaptak helyet, míg a kijelző alsó részéről a HTC dizájnerei eltüntették a jellegzetes menüt. A kisebb változások közül kiemelendőek még a friss effektek, és persze számos kisebb jelentőségű grafikus elem kinézete is változott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.