Hirdetés

Videón a Lumia 630 és Windows Phone 8.1



|

A Windows 8.1 tavaszi frissítésével együtt a jövő héten mutatkozhatnak be a termékek.

Hirdetés

Informatikai szempontból izgalmasnak ígérkezik a jövő hét, ugyanis az április 2-án kezdődő Microsoft BUILD konferencián hivatalosan is bemutatkozik majd a Windows 8.1 tavaszi frissítése, a Windows Phone 8.1 operációs rendszer, továbbá a már gyárilag az utóbbit futtató Nokia Lumia 630 okostelefon.
 

Hirdetés


A Nokia kínai üzleti partnerei továbbra sem képesek titkot tartani, amelynek következtében egyrészt kiszivárogtak a Lumia 630 főbb specifikációi és várható ára, másrészt pedig két rövid videón is megtekinthetővé vált a telefonon futó Windows Phone 8.1 platform. A mozgóképek nem árultak el sok újdonságot: az elsőn az operációs rendszer értesítési központja látható, míg a másikon az egyénileg háttérképezett csempék tekinthetőek meg.
 


A Nokia Lumia 630 ismert tulajdonságai: 4,5 colos és 854×480 pixeles érintőkijelző, 1 GB RAM, négymagos processzorú Qualcom Snapdragon 400 lapkakészlet, vaku nélküli 5 megapixeles hátlapi kamera, 1000 jüanos (olyan 36 ezer forintos) árcédula.
 


(Forrás: GSMArena 1 / 2 | Illusztráció: NWE)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.