Hirdetés

Videón a PlayStation-mobil



|

Elvileg jövő csütörtökön fogják bemutatni a készüléket.

Hirdetés

Már hónapok óta pletykálnak a Sony Ericsson PlayStation-mobiljáról, az első valódinak tűnő képek október végén érkeztek meg róla. Hivatalos értesülésekkel továbbra sem rendelkezünk, de elméletileg a kijelzője 4 colos, az 1 gigahertzes Snapdragon processzora mellé pedig 512 megabájt RAM, és 1 gigabájt ROM került.

 


Annyi biztos, hogy a Google operációs rendszere miatt nem lesz kompatibilis a PlayStation Portable-re írt szoftverekkel, ehelyett vélhetően az Android Marketről lehet majd játékokat letölteni rá.

 


Remek kérdés, hogy az egyedi kezelőszervek támogatása miként lesz megoldva - vélhetően került az operációs rendszerbe egy saját API, amely segítségével kompatibilissé lehet varázsolni a gombokkal az eredetileg érintőképernyős irányításra tervezett programokat. Ha minden igaz, akkor a telefont december 9-én fogja bemutatni a Sony Ericsson, így nemsokára mindenre fény derülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.