Hirdetés

Videón a Symbian^3 második frissítése



|

A közeljövőben érkező javítással lehetőség lesz álló helyzetben is használni a virtuális billentyűzetet.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben a Nokia alaposan felforgatta a mobilos világot, hiszen a Microsofttal kötött partnerségük értelmében jövőre már elvileg csak Windows Phone 7 operációs rendszerrel szerelt okostelefonokat fognak piacra dobni. A Symbian^3 napjai meg vannak számlálva, ám a hónap elején azért megérkezett hozzá az első komolyabb frissítés, most pedig az alábbi videón megtekinthető akció közben a várva-várt második is.

 


A patch leginkább látványos újítása, hogy álló helyzetben is lehetőség nyílik használni a telepítése után például egy e-mail megírásakor a virtuális QWERTY-billentyűzetet, továbbá lecseréltek több ikont, és számottevő mértékben csökkent a kezelőfelület válaszideje is.

 

 


Vélhetően ezen javítás kiadása után érkezik majd még egy nagyobb frissítés a Symbian^3-hoz, a fentebb látható kép tanúsága szerint a grafikusok komolyabb változtatásokat eszközölnek majd a szoftver felületén. Ezen patch még nem hivatalos, továbbá remek kérdés, hogy meddig hajlandó még a Nokia komolyabb erőforrásokat mozgósítani az operációs rendszer fejlesztésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.