Hirdetés

Videón a törölt Nokia Moonraker okosóra



|

A Microsoft kaszálta el a finnek mobilos divíziójának felvásárlása után.

Hirdetés

A héten már másodszor vehetünk szemügyre elkaszált terméket, az AMD Radeon R9 285X videokártya után most a Nokia Moonraker okosórát is megcsodálhatjuk. Sokáig pletykák tárgya volt az okosóra, ám a Nokia mobilos üzletágának Microsoft általi felvásárlása után aránylag gyorsan kiderült, hogy nem fog piacra kerülni, a redmondiak 2014-ben leállították a fejlesztését.


Hirdetés


Sajnos nem világos, hogy a cégnek miért nem kellett a termék, azonban az információk alapján ennek alapján kezdődött meg a Microsoft Band fitneszkarkötő fejlesztése. A Band jelenleg a második generációs modellnél jár, és bő egy hónapja az a hír járja, hogy mégsem lesz belőle harmadik generációs kiadás. A lenti videón látható Nokia Moonraker csak egy prototípus, így például a grafikus felülete kissé csiszolatlan és lassú, de elméletileg már működik benne az összes tipikus okosórás funkció.



(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.