Hirdetés

Videón az új Apple MacBook



|

A második iPhone 4G/HD prototípus megszellőztetője újabb nagy dobással állt elő.

Hirdetés

Nem tudni, hogy az Apple következő generációs termékei miként jutnak el Vietnámba a bemutatásuk előtt, de ez már ténynek tűnik: a múlt heti iPhone után ezúttal egy közel véglegesnek tűnő, legújabb generációs MacBook landolt az ázsiai országban.

 

 


A videót megtekintve rendkívül meggyőzőnek tűnik a dolog, és csak annyi tudunk mondani, mint a telefon esetében: túl részletes és hihető ahhoz, hogy kacsa legyen - bár nem kizárt. Ráadásul látszik a doboz oldalán lévő specifikáció is: a masina kijelzője 13,3 colos, a panel felbontása 1280×800 pixel.

 


A processzor egy Intel Core 2 Duo, amely 2,4 GHz-en ketyeg, 3 MB gyorsítótárral - kizárásos alapon ez a P8600, amely természetesen már 64 bites, és támogatja a virtualizációt is. Összesen 2 GB DDR3-mas memóriával lett ellátva a notebook, az NVIDIA GeForce 320M grafikus vezérlő pedig 256 megabájtot sajátít ki ebből.

 


Az 5400-as fordulatszámú merevlemez 250 GB kapacitású, az optikai meghajtó pedig egy DVD-író. Kommunikációs képességei átlagosan jónak mondhatóak: vezeték nélküli kapcsolat létrehozására Wi-Fi 802.11b/g/n-vezérlő, és EDR-es Bluetooth 2.1 áll rendelkezésre, további portok: RJ-45, 2× USB 2.0, mini DisplayPort, audio Jack.

 

 


Ez a konfiguráció várhatóan 1000 dollár körüli áron lesz megvásárolható, a hivatalos bejelentése bármikor megtörténhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.