Hirdetés

Videón piszkáljuk az új Samsung Galaxy A5-öt



|

A Samsung ezúttal fém házba csomagolta a HD felbontású, erős középkategóriását. De vajon megéri az árát az új Galaxy A5?

Hirdetés

Körülbelül 88 ezer forintba kerül a Samsung középkategóriás telefonja, melynek fő erőssége a dizájn és a teljesen fémből készült unibody burkolat. A masszív készülék 13, illetve 5 MPixeles kamerái kifejezetten jók, a Gorilla Glass 4 mögé szerelt Super AMOLED kijelző pedig gyönyörű képet ad.

A megjelenítő annak ellenére is jó, hogy "csupán" HD felbontású és 294 ppi pixelsűrűséget kínál. A 2 GB RAM mellé egy Snapdragon 410 SoC is jár, mely összességében sokat segít az appok gyors és gördülékeny futtatásában. A 4.4.4-es Android rendszerrel érkező Samsung Galaxy A5-ről készült videós ízelítőnket itt találjátok, az éppen készülő részletesebb cikket pedig hamarosan közöljük.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.