Hirdetés

Videón Windows Phone 7-es HTC Mozart



|

Átlagosan jóra komponálták a legújabb tajvani művet.

Hirdetés

A legutóbbi HD3-mas pletyka után jóval kézzelfoghatóbb, és mondhatni maradibb Windows Phone 7-es készüléket szellőztetett meg egy anonimitásba burkolózó személy - a jelenleg Mozart néven ismert mobil kijelzőjén jól látható a HTC Confidental" felirat, így vélhetően a videó készítője közel van a tűzhöz.

 

HTC Mozart
HTC Mozart

 


Egyrészt emiatt, másrészt a specifikációk nem túlságosan hajmeresztő jellege végett nincs okunk különösebb kételyeket támasztani a forrás megbízhatóságát illetően. A Mozartba elvileg 3,7 colos, 480×800 pixeles S-LCD érintőképernyő került, a kamerája pedig fotózásra is alkalmasnak tűnik: az autofókuszos szenzora 8 megapixeles, és xenonos vaku is került mellé.

 


Kommunikáció szempontjából sincs semmi, ebben a kategóriában szokatlan: a HSDPA-modul 7,2 megabites, feltölteni maximum 2 Mbittel lehet, ezen felül Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g/n, és A-GPS is került a telefonba. A Mozarttal lehet FM-rádiót is hallgatni, a hangkimenete szabványos, viszont a 8 gigabájtos beépített háttértára nem bővíthető. A méreteiről és tömegéről nem áll rendelkezésre információ, azonban az akkumulátora elvileg 1300 milliamperes, az 1 GHz-es Snapdragon processzora mellé pedig 576 MB memóriát társítottak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.