Hirdetés

Videózzon és NYERJEN a Freecording pályázaton!



|

Itt a tavasz, a téli szürkeség átadta a pályát a színeknek, itt az ideje rögzíteni őket... és nyerni is eme tevékenységgel! A Canon és a PC World pályázatának fődíja egy Canon Digital IXUS 95 IS fényképezőgép!

Hirdetés

Hogy mi is az a Freecording? A hivatalos Freecording oldal szerint "A Freecording kísérletezés. Csinálj mindent fordítva a videókameráddal, s találj ki új, érdekes megoldásokat. Próbálkozz újszerű beállításokkal, kellékekkel és perspektívákkal. Forgass úgy, ahogy senki sem várná tőled."

20090407-canon-freecording-palyazat.jpg
 


Igen, ez egy "olyan" pályázat. Olyan, ami ritka. Semmit nem kell érte megvenni, végighallgatni, vagy megszenvedni, sőt! Most játszva nyerhet, ugyanis semmi mást nem kell tenni a részvételhez, mint bármilyen videórögzítésre alkalmas eszközt ragadni, és felvenni vele valami szokatlant, valami különlegeset!

Ha épp nincs ilyen téma, tegyen róla, hogy egy egyszerű felvétel is egyedivé váljon, használjon különleges megoldásokat, furcsa technikákat!


Ezek után nincs más dolga, mint feltölteni a pályaműveket a tv.pcworld.hu oldalra, és a "freecording" csatornába helyezni (tehát senki ne felejtse felruházni kisfilmjét a "freecording" cimkével)!


A május 5-éig tartó időszakban beérkezett versenyművekre maguk az olvasók szavazhatnak, mégpedig úgy, hogy a megnézett videókat 1-től 5-ig osztályozzák. A végeredmény kihirdetésekor a legnagyobb pontszámot elért versenyműveket a PC World és a Canon szakmai szemmel is elbírálja, így választva ki az abszolút győztest - de persze a legtöbb szavazatot begyűjtő alkotás mindenképpen egy közönségdíjat is eredményez.


Nos, de legyünk hivatalosak, az alábbiakban a pontos versenykiírás:


Canon Freecording videopályázat a tv.pcworld.hu oldalon


A pályázat időtartama: 2009.04.06-2009.05.06.


Pályázati feltételek:

  • Pályázni lehet bármilyen saját - kézikamerával készített - filmmel, amely egyedi, különleges vagy szokatlan ötletből ered, vagy olyan megoldásokat használ
  • Bárki részt vehet a pályázaton, a felhasználónak mindössze be kell regisztrálnia a tv.pcworld.hu oldalra, valamint a PC World hivatalos regisztrációs oldalán is (https://www.pcwplus.hu/regisztracio)
  • A feltöltött pályaműveket el kell látni a "freecording" cimkével!
  • A feltöltendő videók formátuma: .mov vagy .avi
  • A feltöltendő videók maximális hossza 90 másodperc
  • A kész videók mérete maximálisan 150 MB


A pályázat menete:

  • A pályaművekre a pályázat teljes időtartama alatt az oldal látogatói szavaznak, 1-5 közötti értékkel
  • A látogatók által legjobbnak ítélt pályaművek közül a PC World szerkesztősége és a Canon közösen, szakmai alapokon ítéli meg a fődíjat.


A pályázat díjazása:

  • Fődíj: Canon Digital IXUS 95 IS fényképezőgép
  • Közönségdíj: 1 éves PC World magazin előfizetés, a legtöbb szavazatot begyűjtött videó feltöltőjének

 

20090407-canon-digital-ixus-95-is.jpg
 


Várjuk tehát a pályaműveket, elő a kamerákkal, videós mobiltelefonokkal, vagy akár a régi Super8-as kamerákkal és a digitalizálókkal - nézzük, mi lesz a tavaszi Freecording termése!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.