Hirdetés

Vigyázz, hamarosan plusz hely lesz az iPhone-odon



|

Megoldódtak az iOS 9 gondjai, karcsúbbak lesznek az appok.

Hirdetés

Az iOS 9 egyik legvártabb újdonsága volt az app slicing/app thinning, azonban sajnos az iCloud gondjai miatt a funkciót mindeddig nem tette elérhetővé az Apple. 

Hirdetés

A funkció lényege az, hogy az egyes Apple készülékekre kifejezetten csak az oda tartozó kódrészleteket tölti le az App Store-ból a rendszer, így az appok mérete adott esetben jelentős mértékben lecsökkenhet. 

Mindez értékes tárhelyet jelent, elvégre egy iPhone 5S-hez csak az oda tartozó kód lesz letöltve, az nem, ami egy iPhone 6S Plushoz kell. 

A fejlesztők pluszban ezt úgy is tudják használni, hogy egy játék csak az első pályákat tölti le, azokat pedig mindig törli, amelyeket a felhasználó már végigvitt. 

Az Apple szerencsére mostanra megoldotta az iCloud hibáját, így a fejlesztők már hozzáférnek az új funkcióhoz. 

A felhasználók az iOS 9.0.2-től kezdődően élvezhetik az előnyöket, így mindenképp érdemes naprakészen tartani a rendszert. Hamarosan fogyókúrába kezdenek az iOS-es appok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.