Hirdetés

Világszerte elérhető lesz az LG G Flex



|

Európába szinte garantáltan csak jövőre fog megérkezni a hajlított telefon.

Hirdetés

Október végén viszonylag nagy meglepetést keltett, hogy néhány nappal a Samsung Galaxy Round bemutatása után az ősellenség LG is előrukkolt a maga hajlított mobiljával. Egészen eddig nem volt tisztázott, hogy riválisához hasonlóan utóbbi készüléke is csak Dél-Koreában lesz-e kapható, ám az esetleges vásárlásban gondolkodóknak most jó hírrel tudunk szolgálni.

Hirdetés


A mai hivatalos tájékoztatás szerint G Flex globális forgalmazása hamarosan megkezdődik: december első felében Szingapúrban és Hongkongban indul meg az előrendelés, második körben pontosan nem részletezett egyéb ázsiai országokba jut el, harmadik körben pedig jöhetnek az egyéb piacok.


A tájékoztatás alapján Európában és Észak-Amerikában csak valamikor 2014-ben válhat elérhetővé a készülék, elsősorban vélhetően a gyártási képesség és érdeklődés szabja meg a lefedett piacok számának emelkedési tempóját. A G Flex pontos specifikációi korábbi hírünkben olvashatóak, Dél-Koreában 999,900 wonba (~209 ezer forintba) kerül a telefon.


(Forrás: LG, GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.