Hirdetés

Visszaadja a Nexus 5X árát az LG, ha ilyen hibája van



|

Ha egy Nexus 5X-en hardverhiba miatt bootloop jelentkezik, az LG visszatéríti a készülék teljes vételárát.

Hirdetés

A Redditen felbukkanó jelentések alapján az LG visszatéríti a Google Nexus 5X készülékek teljes vételárát, ha azokon egy bizonyos hardverhiba jelentkezik. 

Hirdetés

Általában egy garanciális okostelefont gond esetén vagy javítanak vagy kicserélnek egy felújított/új modellre. 

Az LG ezúttal a teljes vételárat visszaadja, ha a Nexus 5X hardverhiba miatt bootloopba kerül. 

Ahhoz, hogy a hibát javítsák, olyan alkatrészekre lenne szükség, amelyek kifogytak a raktárakból. És többé nem is lesznek, ugyanis a Google már nem értékesíti a Pixel és a Pixel XL óta a Nexus 5X-et. Bár a külsős áruházak még forgalmazzák a Nexus 5X-et, úgy tűnik, hogy az LG már leállította a gyártást. Ez nem meglepő, elvégre már a G5 érkezéseke előtt tudtuk, hogy többé nem kívánnak a Nexus vonalra koncentrálni. 

Bár a visszatérítés az ünnepek miatt több hétbe is telhet, a bajba jutott tulajdonosok igazán jól járnak az LG ajánlatával, hiszen a teljes vételárat kapják vissza, akkor is, ha hosszú hónapokig használták korábban az eszközt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.