Hirdetés

Visszakapják a tanulópénzüket az átvert androidosok



|

Virus Shield: a Google 5 dollár a Play Store-ban elkölthető fedezetet is ad ajándékba.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt meglehetősen nagy figyelmet kapott a Virus Shield névre hallgató androidos alkalmazás, a Google Play Store legnépszerűbb fizetős programokat felsoroló toplistájának élére is felkúszott termék teljes körű védelmet ígért a kártevők ellen. Mindezt nem ingyen, a készítők 3,99 dollárért árulták a szoftvert.

Hirdetés


Az egyetlen problémát az jelentette, hogy a Virus Shield az égvilágon semmiféle funkcionalitást sem nyújtott, csupán kicsalt 3,99 dollárt a felhasználókból. Erre szerencsére az Android Police meglehetősen gyorsan képes volt fényt deríteni, mire a Google elérhetetlenné tette az alkalmazást. A fejlesztők azzal próbáltak védekezni, hogy véletlenül a program megjelenését demonstráló prototípus került feltöltésre az Android programboltjába.


Mostanra szerencsére pont került az ügy végére: a Google friss tájékoztatása szerint az elkövetkező két hétben minden egyes átvert fogyasztó visszakapja a pénzét, továbbá bocsánatkérésül a keresőcég 5 dollárnyi a Play Store-ban elkölthető fedezetet is a rendelkezésükre bocsájt.


(Forrás: Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.