Hirdetés

Visszaszorul a vezetékes



|

Kevesebb beszélgetés vezetékes telefonon, még több ADSL előfizetés

Hirdetés

Folyamatosan csökken a forgalomba bekapcsolt hangátviteli csatornák száma, azaz egyre kisebb része foglalkozik a távközlésű hálózatnak azzal, hogy a vezetékes telefonálási igényeket elégítse ki.

 

 

nhh1.jpg

 

 

Növekedett a hívások átlagos időtartama, ám csak helyileg. Az alábbi diagramon jól kivehető, hogy a téli ünnepek környékének lendülete fogyóban van és ismét közeledünk a nyári mélyponthoz, kevesebbet beszélünk.

 

 

nhh2.jpg

 

 

Stabil ütemben tovább nő az xDSL és kábel előfizetések száma, köszönhetően a folyamatos akcióknak és az újabb és újabb sávszélesség emeléseknek. Úgy tűnik, hogy még egy ideig nem éri el a telítettség a piaci kapacitás határát. Összességében tehát a várakozásoknak megfelelően, kiszámíthatóan alakul a vezetékes telefonálás és a szélessávú internet elérés piaca.

 

 

nhh3.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.