Hirdetés

Visszatérhet a Nexusok éjszakai módja



|

A jelek szerint a Google azt fontolgatja, hogy visszaadja az éjszakai módot a Nexus készülékek tulajdonosainak.

Hirdetés

A Google egyik fejlesztője korábban a Google+ oldalán azt állította, hogy sem a Nexus 6P, sem a Nexus 5X nem kapják meg a Night Light nevű éjszakai módot, amely a Pixel készülékeken lévő Android 7.1-ben már benne van. 

Hirdetés

A Night Light csökkenti a kékfényt, így a kijelző kevésbé bántja a szemeinket éjszaka vagy kevés fényben. A nagyon hasznos funkciót számos segédprogram is biztosítja, és egyre több gyártó építi be a készülékébe gyárilag. 

Természetesen a Nexus készülékek tulajdonosai nem örülnek neki, hogy az Android N bétái után jelenleg éjszakai mód nélkül maradtak, még ha az nem is volt ugyanaz, mint a Pixelek Night Lightja. 

A Google hibajelentő oldalán többen követelték vissza a funkciót, amit később már jövőbeli kiadás címkével jelöltek meg - vagyis a Google fontolgatja a visszaállítását, és egy későbbi Android verzió pótolhatja a hiányt

A Nexus készülékek tulajdonosai addig is előcsalhatják a funkciót a Night Mode Enabler nevű app használatával, ami elérhető a Google Play Áruházban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.