Hirdetés

Visszatérhet az eredeti Flappy Bird



|

Az új változat fejlesztései kimerülhetnek egy addiktivitására felhívó üzenetben.

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb mobilos szenzációja a vietnami Dong Nguyen által készített Flappy Bird játék volt, amely máig megmagyarázhatatlan események láncolatának köszönhetően több hónapnyi programboltokban való szendergés után egyik pillanatról a másikra nemzetközi beszédtémává vált.
 

Hirdetés


A szoftvert néhány nappal a felkapottá válása után hivatalosan elérhetetlenné tette a készítője, hiszen eredetileg csak néhány szabad pár perc elütésére tervezte, állítása szerint bűnösnek érezte magát a Flappy Bird iránt függőséget kialakítottak miatt. Nem tudni mennyi szerepet játszott az eltüntetésében, hogy a grafika szinte teljesen a Mario játékokét idézte (a Nintendo nagyon szigorúan védi a szellemi tulajdonait), ráadásul a Nguyen az alkalmazás fénykorában naponta 50 ezer dollárt is keresett a benne megjelenő hirdetéseken keresztül.
 


A Rolling Stone most meginterjúvolta a Dong Nguyent: a férfi szerint továbbra is rengetegen próbálják megvásárolni tőle az alkalmazást, ám ő maga is gondolkodik az újbóli elérhetővé tételén. Továbbfejleszteni nem kívánja, de amennyiben újból elérhetővé teszi, akkor valószínűleg kerül bele egy addiktivitására figyelmeztető üzenet.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.