Hirdetés

Visszatért a STAMINA mód az Xperia Z5-re



|

Érkezik a legújabb szoftverfrissítés a Sony Xperia Z5-ös sorozatára.

Hirdetés

A Sony felhasználóinak az egyik kedvence a STAMINA mód volt, amely képes leállítani a háttérfolyamatokat kikapcsolt kijelző mellett, ezzel pedig akár hihetetlen mértékben is megnyújtja az üzemidőt. 

Hirdetés

Sajnos a funkció az Android 6.0-s frissítés érkezésével együtt távozott az Xperia Z5 sorozatról. Nem telt persze sok időbe, hogy a korábbi kétnapos üzemidő ígérete miatt végül a gyártó visszahozza. 

Most ténylegesen vissza is tér a STAMINA mód, ugyanis az Android 6.0.1-es (32.2.A.0.224) frissítésbe visszakerült. A Sony Xperia Z5 (E6603) mellett az Xperia Z5 Dual (E6683) és az Xperia Z5 Compact (E5803 és E5823) is megkapja - később pedig az Xperia Z5 Premium. 

A STAMINA mód mellett az Ultra STAMINA mód is elérhető, amely még agresszívabb módon tolja ki az üzemidőt az elérhető appok korlátozásával. A frissítésbe bekerültek a Google április 1-ig kiadott biztonsági javításai is, továbbá a kamerát már meg lehet nyitni a zárolt kijelzőről a bekapcsológomb dupla megnyomásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.