Hirdetés

Visszatért egy app a Windows 10 Mobile-ra



|

A TuneIn Radio a problémák kiküszöbölése után újra használható a rendszeren.

Hirdetés

Mostanában állandóan arról hallunk, hogy a mobilos Windowsról távoznak a fejlesztők, még az ismertebbek is. Van azért olyan app is, ami újra elérhető a platformon. 

Hirdetés

A TuneIn Radio például a decemberi távozását követően most ismét elérhető lett Windows 10 Mobile-ra, hála egy hibajavításnak. 

Sajnos még így is csak a felhasználók egy korlátozott része fér hozzá. A 3.0.1715-ös verzió mindenesetre gyorsabb válaszidőt ígér az olyan készülékeken, mint a Lumia 950. 

A tartalmak streamelésével nincs többé probléma, így a világ bármelyik részéről lehet egy-egy rádióállomást hallgatni - a választék több mint 100 000 adóból áll. 

A TuneIn Radio nagy pozitívuma, hogy Androidra és iOS-re is elérhető, továbbá az, hogy teljesen ingyenes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.