Hirdetés

Visszatértek a KIN mobilok



|

A Verizon meglepetésszerűen visszavette a kínálatába a Microsoft telefonjait.

Hirdetés

Érdekes fordulattal az amerikai Verizon Wireless tegnap újból elkezdte árusítani a redmondi vállalat KIN névre hallgató mobiljait. A fiataloknak tervezett készülékek még áprilisban debütáltak, majd következő hónapban kizárólag a már említett szolgáltatónál váltak elérhetővé.

 

Microsoft KIN
Microsoft KIN

 


Júliusban aztán mindenkit meglepve a Verizon egy árcsökkentés után bejelentette, hogy mégsem kívánnak foglalkozni a Microsoft telefonjaival, és már csak a raktáron lévő készlet erejéig fogják forgalmazni őket - állítólag két hónap alatt összesen 503 darabot tudtak eladni belőlük az egész Egyesült Államokban, amely kritikán aluli teljesítmény.


Ezek után senki sem gondolta volna, hogy még visszatér a KIN ONE/TWO - és tessék, tegnap a Verizon újból elkezdte árusítani őket. Ennek oka feltételezésünk szerint a Windows Phone 7 sikere lehet: aki nem engedhet meg magának egy ilyen okostelefont, az talán beéri egy hasonló kezelőfelületű olcsó eszközzel - legalábbis a mellékelt fotón elég egyértelműnek tűnik a célzás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.