Hirdetés

WAP-on is hódít a Honfoglaló



|

Hirdetés

A játék WAP-os verziója november 20-a óta elérhető a t-zones WAP-oldalán (wap.t-zones.hu) található kiemelt főoldali menüponton keresztül. A Honfoglaló WAP-os verzióját az ötletgazda M Factory Kft. a Honfoglaló játék tulajdonosával, az AB-MM Kft-vel közösen valósította meg. Az M Factory a WAP-os játékosok számát tekintve többezres közönségbázisra számít. A magyar fejlesztésű Honfoglaló (www.honfoglalo.hu) stratégiai jellegű, háromszemélyes online kvízjáték. A játékosoknak négy különböző forduló alatt, választott térképen (Magyarország, Európa) kell területeket elfoglalniuk úgy, hogy a feltett kérdésekre helyesen válaszolnak. A játék végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van. A nyertes aranytallérokat kap, amelyekkel az oldalon zajló árverésben értékes nyereményekre tehet szert. A most készülő WAP-os verzió abban különbözik az online verziótól, hogy egyrészt nincs térképes megjelenítés, így a stratégiai jelleg kevésbé hangsúlyos, illetve a játék során a játékosok közötti párbajon van a hangsúly. A kérdéseket a játék során egymásnak lehet feltenni, a kérdéskategóriákat a játékosok választják. A későbbi fejlesztések után az online és a WAP-on játszó játékosok egymással is megmérkőzhetnek. A magyar Honfoglaló WAP-os verziója rövidesen mindhárom szolgáltató oldalán elérhető lesz, jelenleg a t-zones WAP-oldalán lehet előfizetni, amely két hétre korlátlan hozzáférést biztosít a játékhoz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.