Hirdetés

WiFi hotspot zsebből



|

Gyufásskatulya méretű akkumulátoros routert dobott piacra a CradlePoint.

Hirdetés

A parányi eszköz bizonyos helyzetekben rendkívül hasznos lehet, ha barátainkkal, ismerőseinkkel szeretnénk megosztani a rendelkezésre álló sávszélességet - akár egy mező közepén is. A CradlePoint PHS300-at USB csatolón illeszkedő 3G modemünkkel, vagy 3G telefonunkkal pillanatok alatt összeköthetjük. Ha van térerő és sikeresen felépült a kapcsolat, pár másodperc eltetlével már csatlakozhatunk is a biztonságos WiFi hotspotra. A beépített akkumulátornak köszönhetően semmilyen hálózati forrásra nincs szükség. 

 

cradle.png

 

A WiPipe technológiának köszönhetően semmilyen különleges szoftverre nincs szükség, így noteszgépünket, PDA-nkat, vagy épp MP3-lejátszónkat pillanatok alatt elláthatjuk internettel. A csodatévő dobozka 179 dolláros - körülbelül 30 ezer forintos - áron vásárolható meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.