Hirdetés

Windows 10-es csúcstelefonnal készül a HP



|

Kis szerencsével már az MWC-n bemutatkozik a HP Elite x3.

Hirdetés

Ezer éve, hogy a HP-nak Windows-alapú okostelefonja volt - még 2009 táján, a Windows Mobile 6.5-tel kapcsolatban kell keresgélni ilyesmit. Éppen ezért érdekes hír, hogy ismét egy Windows 10-es HP okostelefonról beszélnek. 

Hirdetés

Evas Blass szerint a korábban is emlegetett HP Falcon valójában HP Elite x3 néven kerül majd a boltokba. 

Korábbi beszámolók szerint csúcskészülékről lesz szó, ami Windows 10 Mobile-t futtat, egy 5,8 hüvelykes QHD-s kijelzőn. Ez alatt Snapdragon 820-as processzorra, 64 GB tárhelyre, valamint egy 20 és egy 12 megapixeles kamerára lehet számítani. 

A HP Elite x2 egyébként már a piacon van: egy karcsú és rázkódásálló, magnézium házas táblagépről van szó, ami hibrid kialakítású és Windowst futtat. 

Remélhetőleg a HP Elite x3 is hasonlít majd rá, és igazi prémium külsőt tartogat. Kis szerencsével már a közelgő MWC-n bemutatkozik az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.