Hirdetés

Windows 7-es tablet az LG-től



|

WiMAX-modem is kerülhet a koreaiak táblagépébe.

Hirdetés

Az utóbbi néhány hónapban érezhetően csökkent a tabletek körüli szenzáció, ám ettől függetlenül még így is pár naponta érkezik egy-egy említésre méltó darab. Az LG az elmúlt hetek során inkább az Optimus 7 kapcsán került rivaldafénybe, ám most egy táblagép személyében újabb olyan eszközzel álltak elő, amelyen Microsofttól származó szoftver fut - konkrétan a Windows 7 Starter.

 

LG E-Note H1000B
LG E-Note H1000B

 


A Koreában bemutatott E-Note H1000B jelzésű eszközükbe Intel Atom Z510/Z530 processzorok kerülhetnek, amelyek mellé 1 GB memória, és 16 gigabájtos SSD társul. Szerencsére egy nagyobbacska gépről van szó: a rezisztív érintőképernyője 10,1 colos, a panel felbontása 1366×768 pixel.


Kommunikáció szempontjából sem rossz az új E-Note, hiszen a Wi-Fi 802.11b/g/n, és Bluetooth 3.0 vezérlők mellé opcionálisan WiMAX-modem is kerülhet - a helyi KT Telecom kizárólag ezzel együtt forgalmazza a masinát, átszámítva nagyjából 174 ezer forintért. Kamera nincs a táblagépben, egyéb portok: 2× USB 2.0, fejhallgató, SD-foglalat.


Sajnos nem tudni, hogy a 4 cellás akkuval együtt 850 grammot nyomó, 278,5 × 180,5 × 14,5 mm méretű eszköz a jövőben elérhető lesz-e Koreán kívül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.