Hirdetés

Windows 7-es tablettel újított a Toshiba



|

A tájékoztatás szerint elsőként Japánban lesz elérhető a 10 colos eszköz.

Hirdetés

A Toshiba ma minden különösebb felhajtás nélkül leleplezte a WT301/D jelzésű táblagépét, a Japánban egyelőre ismeretlen áron, januárban piacra kerülő készüléket elsősorban üzleti felhasználóknak szánja a gyártó.

 

 


Mindezt remekül alátámasztja, hogy a megoldás 32 bites Windows 7 Professional operációs rendszerrel lesz előtelepítve, amely nem kimondottan 10,1 colos / 1366 ×768 pixeles érintőkijelzőkön való vezérlésre lett tervezve. A táblagép lelkét egy ismeretlen típusú, még bejelentetlen Intel Atom processzor adja, amely mellé 2 GB operatív memóriát társítottak a mérnökök.

 

 


Egyéb ismert specifikációk: előtelepített Office 2010 Home and Business programcsomag, 64 gigabájtos SSD háttértár, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n, 1× USB 2.0 kapu, micro HDMI aljzat, 0,3/1,3 megapixeles elő- és hátlapi kamerák, sztereó hangszórópár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.