Hirdetés

Windows 8-as táblagéppel újított az LG



|

Fizikai billentyűzet is került a szétcsúsztatható kialakítású tabletbe.

Hirdetés

A Windows 8 október 26-i általános elérhetővé válásának hajrájában többek közt az LG is leleplezett két friss, a redmondiak új operációs rendszerével szerelt eszközt: az egyik a szétcsúsztatható kialakítású, fizikai billentyűzettel kiegészített H160 táblagép, míg a másik a V325 névre hallgató, érintőkijelzős egybegép.


Szokásukhoz híven a LG marketingesei ezúttal is szűkmarkúan bántak a specifikációkkal: a 15,9 mm vastag és 1,05 kilogrammot nyomó táblagépbe 11,6 colos IPS érintőkijelző került, ezen felül csak a HDMI / USB portok megléte, az akár 10 órás akkus üzemideje, továbbá a microSD foglalata és Wi-Fi vezérlője lett megemlítve a sajtóanyagban.


A V325 All-in-One számítógépről már többet tudni: a 23 colos és 1920×1080 képpontos érintőkijelzője szimultán akár 10 ujjat is képes érzékelni, a processzora egy Intel Core i5-ös modell, amelyet különálló NVIDIA GeForce GT 640M grafikus processzor egészít ki, plusz távirányító is dukál a beépített TV tunerrel rendelkező PC-hez.


Sajnos az eszközök európai forgalmazásának kezdetéről, továbbá a várható árukról nem érkezett információ, bár a számítógép esetén ez nagyban függ majd a konkrét konfigurációtól is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.