Hirdetés

Windows 8.1-es Sharp táblagép brutális kijelzővel



|

A hivatalos adatok alapján akár 15,5 órára is rúghat az eszköz akkus üzemideje.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Sharp bejelentette, hogy Japánban valamikor január folyamán elérhetővé fog válni a Mebius Pad névre elkeresztelt táblagépe. A modelltől függően Windows 8.1 vagy Windows 8.1 Pro rendszerű eszköz legnagyobb érdekességét a megjelenítője adja, ugyanis a 10,1 colos IGZO panelje 2560×1600 pixel felbontású, azaz 300 ppi képpontsűrűségű.

Hirdetés


Ezen felül említést érdemel még az eszköz LTE modeme, az állítólag akár 15,5 órás üzemideje, plusz a 4 GB rendszermemóriája is. Utóbbi kihasználhatósága erősen kérdéses, lévén a Mebius Padbe Intel Atom Z3770 lapkakészlet került, amely négymagos és maximális terhelés alatt 2,4 gigahertzes processzora ellenére nem kimondottan nehézsúlyú versenyző.


A termék Japánon kívüli forgalmazásáról egyelőre nem esett szó, további fontosabb specifikációk: 64 GB háttértár, microSD foglalat, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, NFC, GPS, a Windows 8.1-es verzió esetén előtelepített Office 2013 Home and Business szoftvercsomag, 595 grammos súly, 265 × 171 × 9,5 mm-es méret.


(Forrás: CNET)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.