Hirdetés

Képeken a Windows Phone 7 RC1



|

Nagyobb mennyiségű kép érkezett a Microsoft következő mobilos operációs rendszeréről.

Hirdetés

A microsoftos témákkal foglalkozó Paul Thurrott szert tett egy áprilisi Windows Phone 7 ROM-ra, amely állítása szerint a már közel végleges verzió. A tesztelést a redmondiak által ingyenesen közzétett emulátorral végezte, de sajnos nem sikerült elérnie, hogy internetezni is tudjon az OS-szel - pedig ez központi eleme a rendszernek, elsősorban a közösségi weboldalakkal való szoros integráltsága miatt.

 

Windows Phone 7 RC1
Windows Phone 7 RC1

 


Ebben a verzióban a Games Hub (játékközpont) sem működött, bár internet nélkül tulajdonképpen mindegy - csak épp érdekes, mert a régebbi ROM-okban funkcionált. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Microsoft mikor fogja kiadni a végleges verziót, de nyár végére valószínűleg el kell készülnie a szoftvernek, hiszen a pletykák szerint ősszel már konkrét készülékekkel kívánnak előrukkolni a partnereik.

 

Windows Phone 7 RC1
Windows Phone 7 RC1

 


Az ismertebb gyártók közül eddig az ASUS, a HTC, az LG, a Samsung és a Dell fog várhatóan igen hamar Windows Phone 7-es mobillal előrukkolni, de várhatóan a kínai ZTE kínálatában is helyet kap ilyen készülék. További képek a fentebb említett úriember weboldalán tekinthetőek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.