Hirdetés

Windows Phone 7: senki sem marad le semmiről



|

Közvetlenül a Microsoft felelős az új platform frissítéseinek kiadásáért.

Hirdetés

A Windows Phone 7 eddig pozitív fogadtatásban részesült, azonban a korai biztató jelek még jelentenek garanciát az operációs rendszer hosszú távú sikerére. Mint szinte minden kapcsolódó témájú írásunkban kiemeltük, a redmondi vállalat rövid pórázon tartja a készülékgyártókat, szó szerint senki sem készíthet egyéni telefont.

 

 


Ennek van több előnye is, azonban egyről még nem esett szó - a frissítésekről. Lényegében a szigorú szabályozással a Microsoft az Apple-höz hasonló helyzetbe került, hiszen lehet a piacon akár több tucat WP 7-es mobil, akkor is képesek univerzálisan mindegyikre kiadható javításokkal előrukkolni.


Persze még sok a kérdőjel, többek közt a szolgáltatók hálózatához láncolt készülékek esetén nem tudni, hogy mi lesz az eljárás. Annyi viszont biztos, hogy nem a mobilgyártók fogják elérhetővé tenni a rendszerhez érkező javításokat, továbbá a Microsoft szóvivője szerint minden egyes telefonra feltelepíthető lesz az OS aktuális változata - az első frissítés jövő év elején várható, az egyik újdonsága a másolás/beillesztés funkció lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.