Hirdetés

Windows Phone kerül az HTC One M8-ra



|

A Nokia felvásárlása után a Microsoft talán mégsem marad egyedül.

Hirdetés

Sokan vannak, akik számára szimpatikus a Windows Phone platform, de egyelőre az a helyzet, hogy a Nokia készülékeit leszámítva nincs olyan nagy választék ebben a kategóriában. Mindez hamarosan változhat, méghozzá a csúcskategóriával kezdődően. Az HTC állítólag valóban azon dolgozik, hogy a piacra dobja az HTC One M8 készülékének a Windows Phone operációs rendszerrel szerelt változatát. 

Hirdetés

Az okostelefon már a szükséges hitelesítési eljáráson is túljutott. Azt mondják, hogy az eszköz kártyafüggetlen kiadása 600 dollárba kerül majd, és a tervek szerint nem csak Amerikában lesz kapható, hanem világszerte. A bejelentésre egy augusztus 19-i rendezvény keretében számíthatunk, New Yorban. Van rá esély, hogy ugyanitt villantják meg az új Nexus táblagépet vagy a szintén többször emlegetett HTC okosórát. 

Az HTC anno a Microsoft Windows Mobile operációs rendszerének a segítségével szerzett komoly hírnevet magának az okostelefonok piacán. Amennyiben visszatérnek a Windows Phone-nal erre az útra, akkor az egyben azt is jelenti, hogy a Microsoft nem rettentett el mindenkit a Nokia felvásárlásával az együttműködéstől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.