Hirdetés

Windows Phone nyereménycipő a lengyeleknél



|

Az egyik helyi szolgáltató minden nap kisorsol 18 pár extravagáns lábbelit.

Hirdetés

A mobilszolgáltatók többek közt Magyarországon is rendszeresen tartanak nagy készülékleárazásokat, egyet fizet kettő kap akciókat, továbbá az ideiglenesen csökkentett havidíjak sem hallatlanok. A klasszikus nyereményjátékok annyira talán nem állnak közel az operátorok szívéhez, részben ezért is meglepő a lengyel „Plus” mobilszolgáltató legújabb ilyen jellegű promóciója.
 

Hirdetés


A vállalat specifikusan a Windows Phone mellett kampányol: aki a cégnél március elseje óta ilyen rendszerű készüléket vett, az egy speciális alkalmazással elküldhet az OS nyitólapjáról egy képernyőképet. A feladat a lehető legkreatívabb módon összeállítani a felület megjelenését: a zsűri június 30-ig naponta kiválasztja a legjobb 18 alkotást, a beküldőik pedig Windows Phone témájú cipőt kapnak.


Az illusztráció alapján elég elvetemültnek kell lenni a nyeremény hordásához, bár ez nyilván ízlések és pofonok kérdése.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.