Hirdetés

Woz nem akar megválni a jackcsatlakozótól



|

Az Apple társalapítója szerint sokan nem értékelnék, ha az Apple tényleg nyugdíjazná a jackcsatlakozót.

Hirdetés

Sokan aggódnak az egyik új trend miatt, ami gyakorlatilag a jackcsatlakozó nyugdíjazása. Az Apple is megválna ettől az új iPhone-ban. 

Hirdetés

A témában most Steve Wozniak, az Apple társalapítója is elmondta a véleményét. Nem túl lelkes az ügyben. 

Woz szerint ha az új iPhone-ról hiányzik a 3,5 milliméteres csatlakozó, az sok embert kiakaszt majd. A jelek szerint őt magát is, ugyanis nem rajong a Bluetooth-on keresztüli zenehallgatásért. Kifejtette, hogy amikor az autóiban vezetékes megoldás helyett Bluetooth-on keresztül hallgat zenét, akkor a hang egyszerűen más, nem ugyanaz az élmény. 

Az Apple társalapítója azt is bevallotta, hogy ha a cég ragaszkodik az adapterek vásárlásához, akkor ő is venne olyat az új iPhone-hoz azért, hogy csatlakoztathassa a fejhallgatóját. 

Szerinte egyébként az Apple általában jó abban, hogy a jövő felé nyit - de muszáj hozzátennünk: az elmúlt évek történései alapján ezt meglehetősen lassan, másokat megvárva teszi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.